Vajza 9 vjeç, mbart vëllain e saj me aftësi të kufizuara në shkollë çdo ditë … dhe asnjëherë nuk kanë humbur ndonjë klasë

Vëllezërit dhe motrat janë aq afër sa duart dhe këmbët, siç thone te vjetrit.

Për nëntë vjeçarin Zhou Dingshuang nga Kina, ajo është fjalë për fjalë duart dhe këmbët për vëllain e saj me aftësi të kufizuara që ka pasur vështirësi duke përdorur gjymtyrët e tij që nga lindja.

Vajza e dobët e çon vëllain e saj më të madh në shkollë çdo ditë në provincën rurale Yunnan – shi ose shkëlqim, diell ose borë, shkruan DailyMail.

MUND TË JU PËLQEJNË