Kënaqësia e shtratit është e rëndësishme për një marrëdhënie të lumtur e të shëndetshme.

Mirëpo, ejakulimi i hershëm shpeshherë mund të ketë ndikime negative kundrejt një jete të shëndoshë seksuale.

Megjithatë, ekzistojnë disa ushqime natyrale që mund ta mposhtin këtë dukuri negative, të cilat janë lehtë të disponueshme nëpër markete.

Rrushi i kuq është viagra natyral. Rrushi i kuq përmban bor, i cili ndihmon në prodhimin e estrogjenit dhe testosteronit.

Në anën tjetër, ushqimet si jogurti, avokadoja dhe shalqiri mund të kenë ndikim pozitiv poashtu në zgjatjen në shtrat.

MUND TË JU PËLQEJNË