Young Zerka dhe Ronela Hajati janë përfolur gjithnjë për një lidhje dadhurie, megjithëse asnjëherë nuk është konfirmuar.

Mirëpo, kohët e fundit është përfolur për një ndarje mes tyre.

Gjatë një interviste për ‘Mirage’, Young Zerka tregoi një detaj që me siguri i ka bërë të gjithë kuriozë. Zerka shprehet se Ronelën e ka lënë në shtëpi, duke lënë të kuptohet se çifti po bashkëjeton.

‘Ronelën e lashë në shtëpi se kishte punë me projekte të tjera, po i përgatit edhe e lashë në shtëpi. Domethënë, ajo është duke punuar me projektet e tjera, unë po punoj me projektet e mia’, tha Zerka.

MUND TË JU PËLQEJNË