Kur u lansua super dueti ndërmjet treshes së mirënjohur, Tunës, Getit dhe Medës aq shumë dhezi sa në çdo dytën veturë dëgjohej tingulli i tyre.

Ishte ajo kohë kur në momentin që prodhohej diçka e re, ishte aq e mirëfilltë dhe e bukur sa vështirë se harrohej ai hit, shkruan Kosovarja.

Ky hit është pikërisht ai i treshes së famshme i cili me tu dëgjuar u pëlqye shumë dhe bashkoi artistat në fjalë si kurrë më parë.

Por, sa u bashkuan edhe u larguan dhe sot secili gjindet në trazimet e tyre, të cilët më nuk sollën qoftë edhe ndonjë projekt të tillë dhe të përbashkët.

Sidoqofë, sigurisht iu intereson ndonjë pamje e tyre e atëhershme se si dukeshin në mbrëmje e organizime të tyre.

Për t’iu kthyer pak mbrapa kujtesën dhe për të parë ndryshimet e këtyre këngëtarëve ndër vite, atëherë askush më mirë se kjo fotografi nuk iu ndihmon të freskoni memorien dhe ti kujtoni fytyrat rinore të tyre. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË