Tuna është “tallur” me vajzat të cilat kanë operacione plastike.

Këngëtarja Tuna ka ditë që është tejet aktive në rrjete sociale.

Duket se edhe koha e mjaftueshme po e bën të veten.

Pothuajse të gjitha postimet që po i bën po lidhen me situatën aktuale.

Këtë herë ajo është “tallur” me vajzat që kanë operacione plasitke dhe ka ‘supozuar’ se si do të mund të duken ato pas daljes nga karantina.

Ndryshe, bazuar në postimet që bën edhe Tuna po qëndron në shtëpi në këtë kohë të përhapjes së virusit Covid-19.

MUND TË JU PËLQEJNË