Të bukura, të suksesshme dhe shumë të dashura për publikun kosovarë.

Secila prej tyre ka histori suksesi dhe po vazhdojnë të jenë pranë publikut me projekte të bukura, shkruan “Kosovarja”.

Bëhet fjalë për Violetë Kukajn, Edona Llalloshin dhe Leonora Jakupin, femrat që po i rezistojnë kohës si në karrierë ashtu edhe në pamjen e jashtme.

Jeta e tyre si private edhe karrieriste është gjtihmonë interesante për publikun, që ka kureshtjen të dijë më tepër.

Dallohen për stilin, paraqitjet para publikut dhe përgjithësisht marrin komente të mira nga njerëzit.

Së fundi tri ikona janë bërë bashkë për një fotografi. Duken bukur dhe tejet elegante, tri zonja të vërteta./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË