Meshkujt duken mjaft “transparent” në shtrat, pra nuk kanë drojë për të kërkuar atë që dëshirojnë. Mirëpo, ka disa gjëra që ata nuk i kërkojnë, ose të paktën do të donin t’i bënin vajzat të parat.

Cilat janë këto gjëra? I lexoni më poshtë:

Inicimi i intimitetit: Pas një dite të gjatë në punë, teksa ai shikon televizor, nuk ka gjë më të mirë për një mashkull kur partnerja e ngacmon atë dhe e drejton në dhomën e gjumit.

Meshkujt e vlerësojnë faktin që vajzat e kërkojnë të parat seksin. Pastaj në fund të fundit kujt nuk i pëlqen ideja kur të tjerët i dëshirojnë?

Vishini ato të brendshmet joshëse: Meshkujt duan që gratë e tyre të jenë të veshura mirë gjatë ditës, por natën në shtrat për to janë të rëndësishme edhe të brendshmet.

Nëse ju i kushtoni vëmendje edhe këtyre detajeve, kjo tregon se juve ju intereson përshtypja që do t’i lini partnerit. Kjo i bën ata të ndihen më mashkullor dhe seksi.

Tregoni çfarë ju pëlqen: Është më mirë t’i tregoni atij se çfarë pëlqeni sesa të zhgënjeheni në shtrat.

Kjo do t’i bëjë ata të ndihen më mirë dhe do të ndizet pasioni mes jush.

MUND TË JU PËLQEJNË