Hijeshia e burrave është e vështirë të përshkruhet me fjalë, por shumë herë kjo magjepsje sensuale e fshehur është bërë nga gjëra të vogla që e bëjnë burrin të veçantë dhe thjesht të parezistueshëm.

Këto janë detajet që përbëjnë këtë imazh:

Syze:

Edhe pse kemi shmangur djemtë të cilët dukeshin “të injoruar” nga vajzat, syzet sot janë një detaj perfekt i modës që tërheq femrat. Syzet dioptrike të zgjedhura me kujdes japin përshtypjen e përvojës, pjekurisë dhe inteligjencës, tipare të cilave rrallë ndonjë grua mund t’u rezistojë.

Mjekra tre-ditore:

Mjekra “e re” prej vetëm 3 ditësh është karremi i vërtetë, shkruan meb. Nuk është vetëm mjekra si e tillë, por aspekti rebel dhe relaksues i një burri që, me veshje të përshtatshme dhe një qëndrim të guximshëm, thjesht magjeps me sharmin e tij sensual.

Flokët e thinjur:

Shumë gra i përjetojnë flokët gri si një detaj shumë sensual. Richard Gere është në krye të këtij vështrimi që ende magjeps femrat.

Edhe pse gjithnjë e më shumë burra sot përdorin ngjyrosjen e flokëve të tyre për të mbuluar shenjat e para të plakjes, gratë preferojnë të zgjedhin një burrë me një stil flokësh të pastër e të thinjur, sesa një pamje artificiale pa shenja të plakjes.

MUND TË JU PËLQEJNË