Për vajzat që zgjidhen miss-e thuhet se nuk mund të jenë vajza të zgjuara.

Por ky paragjykim është hedhur poshtë nga shkenëtarja Camille Schrier, pasi ajo është shpallur ‘Miss Amerika ’.

Konkursi i bukurisë u mbajt ditën e djeshme në Connecticut.

24 -vjeçarja shumë shpejt do të marrë edhe titullin si doktorëshë e shkencave, pasi ajo po studion për doktoraturë në degën e farmacisë në Virgine Tech.

E reja përveç kurorës fitoi dhe nëj shumën prej 50.000 dollarësh.

Ajo ka deklaruar pas fitores:

“Dua të thyej sterioptipin se një vajzë e bukur nuk mund të jetë e zgjuar.’’

MUND TË JU PËLQEJNË