Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka uruar qytetarët e Kosovës dhe partitë politike për zgjedhjet shembullore, për votimin e dinjitetshëm, të lirë dhe demokratik.

Thaçi tha se Kosova dëshmoi edhe një herë pjekuri të lartë politike dhe demokratike.

“Tash të njëjtën pjekuri politike duhet ta tregojmë edhe në formimin e qeverisë së re, sa më parë dhe në përballje me sfidat e menjëhershme që e presin Kosovën. HTH”, shtoi tutje Thaçi.

MUND TË JU PËLQEJNË