Aktorja e humorit Teuta Sadiku ka luajtur në shumë skeçe humoristike, por nuk ka munguar as në projekte serioze.

Teuta, ka marrë pjesë në dhjetëra shfaqje teatrale ku ka interpretuar role të ndryshme, të realizuara suksesshëm, shkruan “Kosovarja”.

Megjithatë, aktorja nuk është e angazhuar gjatë gjithë kohës, për çka edhe nuk është e kënaqur, pasi si çdo profesionist tjetër, edhe ajo dëshiron të jetë aktive në punën e saj.

 

Në kohën e lirë, Teuta rri në rrjete sociale, del me miq dhe kryesisht shoqërohet me motrën e saj Vikin, të cilën edhe e poston shpesh në Facebook.

Teuta, është nga ato motrat e dashura që nuk kursejnë fjalë miradije. Ajo, gjatë gjithë kohës e komplimenton Vikin, për të cilën thotë se është më e mira, më e bukura, etj.

 

 

 

 

 

 

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË