Protagonistja më e ndjekur e të gjitha lajmeve dhe portaleve po di si të vijë e të ketë mbrapa vetes qindra ndjekës të palëkundër.

Ani pse nuk ka shumë vite në skenë , për Taynën ka gjithmonë diqka për të shkruar e për të folur, shkruan Kosovarja.

Nëse jo muzika, janë aktivitetet e saj të pandalshme të cilat po shkojnë paralelisht me format trupore të artistes të cilat po përmenden tej mase.

Kur jemi te kjo e fundit, po që po lë në hije shumë emra të njohur me vijat e theksuara e me belin e hollë që rrallë kush e ka.

Lëre më tani që ka qenë në destinacionin më lakmitar siç është “Tajlanda” i ka kaluar të gjithë kufijtë me ngjyrën e fituar tamam sikur mjalta. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË