Për të shtatën ditë me radhë studentet në Shqipëi po vazhdojnë protestat e tyre për shkurtimin e tarifave universitare.

Ajo që ra në sy ditën e sotme ishin pankartat në duart e tyre.

Ne pankartat e tyre ishin të shkruara pjesë të teksteve të reperëve nga Kosova, Mc Kresha dhe Lyrical Son.

“Studen pa libra nbanka, tu pa andrra me jordan-ka”

“E ardhmja osht per neve, no per ata qe na folin prapa. S’ka dialog, thjesht lujne rolin intriganta, trapa, informata” jane disa nga citatet qe studentet kane nxjerr nga kenget e labelit “Pint” per t’i perdorur gjate protestes.

Kjo edhe njëherë dëshmon se “Pint” janë të vecantë dhe në tekstet e tyre përqojnë mesazhe.