Të gjithëve iu intereson të dinë pak më shumë për jetën dhe aktivitetin e ish Presidentes së parë femër, Atifete Jahjaga, shkruan “Kosovarja”.

Presidentja, pavarësisht shumë batutave që kanë dalë e janë bërë me të, ka fituar reputacion gjithandej dhe është mjaftë e angazhuar.

Ano, gjatë gjithë kohës është pjesë e organizimeve dhe konferencave të ndryshme që mbahen brenda dhe jashtë vendit. Së fundi ka folur në Tiranë për rolin e gruas, ndërkaq në Prishtinë për rolin e zyrtarëve ligjor, shkruan “Kosovarja”.

Edhe një herë ka bërë shumë përshtypje pamja e saj e ngrirë. Të pranishmit më shumë e kanë shikuar sesa e kanë dëgjuar ligjëratën e saj.

MUND TË JU PËLQEJNË