Shumë njerëz i ndërlidhin vajrat esencialë me aromaterapinë.

Në fakt, vajrat esencialë kanë mundësi aplikimi në shumë vende.

Më poshtë, i keni disa metoda se si mund t’i përdorni vajrat esencialë, duke përfshirë edhe për heqjen e pikave të zeza.

Për heqje të pikave të zeza përziejeni vajin e shishkës me vaj të farave të lirit (në proporcion 1:3), shtoni 2-3 pika vaj të çajit të pemëve, dhe aplikojeni produktin e fituar në lëkurë.

Për rezultate më të mira, avulloni lëkurën me një peshqir të nxehtë dhe hiqni mbetjet e vajit dhe njollave të zeza nga fytyra.

Rezultati do t’ju befasojë dhe do t’ju frymëzojë.

Ndërkaq nëse keni probleme me sëmundjen kërpudhore në thonj, ju mund të aplikoni vaj esencial të çajit të pemëve në vendet ku janë shfaqur ato.

MUND TË JU PËLQEJNË