Të qenit në një lidhje të hapur është shumë më e rëndësishme se sa mendoni.

Më shumë se 25 qifte kanë konflikte të ndryshme mes veti, jo komunikimi me njëri-tjetrin për probleme të ndryshme, është duke u rritur çdo herë e më shumë, sidomos tek të rriturit, raporton “7news”.

“Ju mund të punoni, dhe si çdo lidhje tjetër kur ka mosmarrëveshje ju duhet të bisedoni me njëri-tjetrin”, tha seksologia Jacqueline Hellyer.

Është e kundërta e tradhtisë, tradhtia është jo-konsensuale. Të qenit në një lidhje të hapur mund të ketë përfitime për njerëzit. I ndihmon njerëzit të jenë më shumë real.

Komunikimi është çelësi i një marrëdhënie.

Çdo çift ka nevojë të komunikojë që ti eliminojnë mosmarrëveshjet dhe që të mos pasojnë tek ndarja, apo tradhtia.

MUND TË JU PËLQEJNË