Nënë e bijë që të dyja po ia thonë shumë mirë këngës.

Flasim për të madhen Shyhrete Behlulin dhe vajzën e saj Engjin, e cila edhe pse iu bashkangjit vonë nënës së saj, për një kohë të shkurtë arriti suksese të menjëhershme, shkruan “Kosovarja”.

Bashkëpunimet e tyre pëlqehen mjaft shumë nga një masë e gjerë, pasi që edhe temat që i trajtojnë në këngët e tyre janë pikërisht ato si i do dhe kërkon shija e publikut.

Por, kohët e fundit krahë nënës e motrës shpesh po shihet edhe i vogli i familjes Behluli, Lumi.

Këto dy femra të bukura të familjes Behluli, tani e tutje do jenë çdo herë nën shoqërinë e sugarit të shtëpisë./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË