Ndonjëherë ndiheni sikur keni gjithë botën në shuplakë.

Në shuplakë të dorës suaj mund të mësoni dhe të zbuloni shumë gjëra për shëndetin tuaj.

Me shtypjen e pikave të caktuara në shuplakën tuaj është e mundshme të liroheni nga dhembja të cilën e keni në ndonjë pjesë të trupit.

Çfarë duhet të bëni:

Shtypeni me gishtin e madh zonën përkatëse të shuplakës dhe mbajeni shtypjen pesë sekonda.

Lironi gishtin e madh në 3 sekonda.

Shtypeni sërish. Përsëriteni disa minuta.

MUND TË JU PËLQEJNË