Më shumë përkushtim dhe suksese vajza e këngëtares së njohur Shkurte Fejzës ka vazhduar hapat e nënës.

Duke qenë të përkushtuara në punë, nënë e bijë shumicën e kohës ndodhen së bashku, shkruan “Kosovarja”.

Ato në secilën paraqitje i kushtojnë rëndësi pamjes fizike, duke shkëlqyer gjithmonë.

Këtë herë, derisa po relaksohen ato kanë zgjedhur që të vishen sikur kullerka.

Edhe kështu, si Shkurta ashtu edhe Gresa duken të mrekullueshme. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË