Shkenda Dubova prej vitesh drejton një qendër dobësimi, e cila deri më tani ka rezultuar një femër e suksesshme sa i përket biznesit.

Ajo ka qenë arsyeja që shumë njerëz të ndjehen të lumtur dhe mirë sa i përket peshës së tyre dhe pamjes fizike, shkruan Kosovarja.

Shërbimet dhe ofertat që bën ajo në biznesin e saj ka bërë që shumë njerëz ti ndihmojë, në mënyrë që shendetin e tyre ta përmirsojnë dhe ti largojnë kilogramët e tepruar.

Se është qendër me rezultate të dëshmuara nuk do fjalë, pasi shumë persona kanë gjetur veten në këtë qendër, duke përfshirë këtu edhe fytyrat publike që nga trashullaqe kanë arritur që të rikthehen në trup e forma perfekte.

Madje, Shkenda përveç që tregon mirësjellje dhe kujdes ndaj tyre, ajo për klientët e saj bën edhe zbritje. Shfrytëzojeni… /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË