Tashmë dihet se emri i saj përmendet vetëm për arritje dhe suksese e që vërtetë lë nën hije shumë emra të estradës, shkruan Kosovarja.

E suksesshme në karrierë dhe biznes, lirisht e themi se viti që po lëmë pas ishte viti i saj ku arritjet nuk i munguan.

Përveç obligimeve të shumta, ajo është tejet aktive në rrjetet sociale ku ndanë momente të ndryshme me rrethin e gjerë, duke shpërndarë gjithmonë pozitivitet.

Mes imazheve të shumta, na bie në sy qëndrimi dhe karizma të cilën zorëron ylli në fjalë, e që lirisht mund ta quajmë Boss i estradës.

Imazhi lë gojëhapur të gjithë fansat e saj e që natyrisht nuk munguan pëlqimet dhe komentet e njëpasnjëshme nga ana e tyre.

MUND TË JU PËLQEJNË