Këngëtarja dhe biznismenja e njohur Shkenda Duboba , ndesh veturën e saj pak kohë më parë , derisa ajo ishte duke u kthyer nga një vizitë familjare në Gjilan

Sipas burimeve të Kosovares, policia ka dalë në vendin e ngjarjes pas këtij aksidenti, tek aksidenti shihet edhe përmes këtyre fotove.

Sipas burimeve që posedon Kosovarja , merret vesh se Shkenda Dubova është mirë .

Veç dëmeve materiale nuk raportohet për momentin /Kosovarja /

MUND TË JU PËLQEJNË