Aktores turke i shkon mjaft mirë zëri edhe për të kënduar.

Aktorja turke, Berguzar Korel, për publikun shqiptar njihet nga rolet e saj në telenovelat turke, sidomos me rolin e “Sheherzades” ku edhe ka fituar zemrat e të gjithëve.

Atë të gjithë po e njohin për aktrim mirëpo ‘Sheherzadja’ paska talent edhe në muzikë.

Ajo është kthyer në kohë për ta publikuar në Instagram një video ku shfaqet duke kënduar dhe shihet se po i shkon mjaft shumë zëri.

MUND TË JU PËLQEJNË