Bertan Asllani është këngëtari shqiptar nga Maqedonia, që për një kohë shumë të gjatë ishte shumë aktiv në skenën muzikore shqiptare.

Këngët e tij kanë qenë hite për vite me radhë, e sidomos këngët si ‘Kujt në vendin tim i thua xhan’ dhe ‘Akoma të du’, shkruan ORAinfo.

Tani, ai është larguar krejtësisht nga skena dhe paraqitjet publike në ngjarjet muzikore shqiptare duke vazhduar karrierën në Turqi. Bertani duket se ka ndryshuar shumë ndër vite.

MUND TË JU PËLQEJNË