Për të kuptuar deri ku arrin fantazia dhe mosha e trurit tuaj, mjafton ti kushtoni disa sekonda kësaj fotoje.

1-Nëse shihni 4 qen në fotografi, mosha e trurit tuaj është 20-25 vjeç. Ju jeni një artist që pëlqeni ti shihni gjërat në një këndvështrim të ri dhe shpesh herë shkoni në koncerte ose vizitoni ekspozita. Ambienti i zhurmshëm nuk ju pëlqen aspak dhe ju pëlqen ta mbani trurin të ri me mendime të thjeshta.

2-Nëse shihni 5 qen, truri juaj është mes 25 dhe 30 vjeç, prandaj ju jeni një mishërim i të thjeshtës. Ju nuk doni ti komplikoni gjërat, qoftë lidhje dashurie. Ju pëlqen më shumë të shijoni një darkë të thjeshtë dhe të keni një rreth të vogël, në mënyrë që mundësitë për rrëmujë të jenë të vogla.

3-Nëse shihini 6 qen në fotografi, mendja juaj është mes 30 dhe 40 vjeç. Juve ju pëlqen moda e vjetër, por jeni person të cilit mund ti besojnë të gjithë. Shpesh herë, miqtë ju kërkojnë këshilla sepse mendojnë se jeni të rritur dhe të qëndrueshëm. Më e rëndësishmja është se qëndroni me këmbë në tokë.

4-Nëse shihni 7 qen, nuk ka dyshime, mendja juaj është aq e re sa e një fëmije. Ju jeni shumë naivë, të thjeshtë dhe të ciltër si fëmijët.

MUND TË JU PËLQEJNË