Tashmë të gjithë e njihni çajin e zi, ngase këtë çaj e konsumojnë mbi 75% të njerëzve.

Megjithatë ju nuk e dini se çaji i zi është aq i thjeshtë por që ka mjaft të mira shëndetësore.

Çaji i zi ka nivele të larta të antioksidantëve dhe kafeinës nga të cilat përfitojnë flokët e njeriut.

Kjo ndodh për shkak se kafeina ul një hormon që shkakton humbjen e flokëve i njohur si DHT ose dihydrotestosterone, ndërsa antioksiduesit nxisin rritjen e flokëve.

Megjithatë, kafeina e tepërt mund të pengojë rritjen e flokëve, prandaj kini kujdes të mos e teproni me pirjen e çajit të zi.

Çaji i zi mund të shtojë edhe shkëlqim tek flokët e tuaja.

MUND TË JU PËLQEJNË