Të mirat e vajit të farës së rrushit Rrathët e zinj poshtë syve nuk janë problem serioz lëkure, por i bëjnë njerëzit të duken të lodhur, të sëmurë dhe të vjetër në moshë.

Ju mund t’i largoni rrathët e zinj poshte syve nëse përdorni vajin e farave të rrushit.

Ky vaj funksionon në mënyrë perfekte në eliminimin e tyre dhe për më tepër nuk e irriton lëkurën. Rinovon indet e lëkurës falë vetive antioksiduese dhe pranisë së vitaminës C.

Duke e përdorur atë, ju stimuloni rigjenerimin e lëkurës dhe prodhimin e kolagjenit. Kështu, vaji i farave të rrushit ndihmon në zbutjen e rrudhave ekzistuese dhe parandalon formimin e rrudhave të reja.

MUND TË JU PËLQEJNË