Ronela Hajati ka anuluar gjitha aktivitetet që kishte planifikuar për këtë javë.

Artistët janë mobilizuar për masa paraprake lidhur me virusin vdekjeprurës COVID-19.

Këngëtarja, Ronela Hajati është emri i radhës që njofton se ka anuluar gjitha aktivitetet që kishte për këtë javë.

Përmes një postimi në rrjete sociale, këngëtarja bëri të ditur se në këtë kohë është e nevojshme që të qëndrojmë në shtëpi dhe të kujdesemi në maksimum për higjienën.

“ÇDO AKTIVITET I IMI KETE JAVE ANULLOHET! PUNE, KONCERTE! TE NJEJTEN GJE DUHET TE BEJME TE GJITHE…QËNDRONI NË SHTËPI, QËNDRONI TË SIGURT! #KORONAVIRUS. KUJDESUNI NE MAKSIMUM PER HIGJIENEN, KONTAKTET ME NJEREZ, DHE SIDOMOS PRINDERIT TANE! KUJDESUNI NJERËZ…QËNDRONI BRENDA, KËSHTU MUND TA KALOJMË KËTË SITUATË DELIKATE”, ka shkruar ajo.

Për ndryshe, gjatë ditës së sotme është shënuar viktima e parë nga koronavirusi në Shqipëri.

MUND TË JU PËLQEJNË