Ronela i përgjigjet ndjekësit që e pyeti për ish-in e saj.

Në mesin e shumë pyetjeve në Instagram, dikujt i ka interesuar nëse Ronela Hajati është takuar me ish-të dashurin e saj.

Këngëtarja nëpërmjet Instastory u ka përgjigjur shumë pyetjeve duke treguar se nuk ka qenë në lidhje dashurie me ndonjë reper mirëpo me dikë nga estrada po.

E hapur u tregua edhe në pyetjen lidhur me ish-të dashurin ku ktheu përgjigjen e prerë.

Këngëtarja ka treguar se është takuar me ish-in e saj ngase është e pamundur të mos e takosh pasi në vendin ku jeton thotë se nuk ka shansa të mos shihen.

Por Ronela ka theksuar se kur diçka mbaron për të me të vërtetë mbaron dhe se nuk i ka në qejf rikthimet.

MUND TË JU PËLQEJNË