Janë re e vjehërr dhe thuhet se raporti mes tyre është mjaftë i mirë. Është fjala për këngëtaren Remzie Osmani dhe nusen e djalit të saj, Gëzimen, shkruan “Kosovarja”.

Dasma e djalit të këngëtares Remzie Osmani bëri bujë të madhe dhe u shndërrua në senzacion në të gjitha mediat.

Pas martesës, Gëzimja e bëri publike adresën e saj në Instagram, ku të gjithë kanë mundësi për ta parë atë.

Shumë njerëz ia bëjnë like e e komentojnë Gëzimen bukuroshe, por jo edhe vjehrra e saj, këngëtarja Remzie Osmani, shkruan “Kosovarja”.

Epo, Remzia ja bënë like – live.

MUND TË JU PËLQEJNË