Përbërësit dhe instruksionet e kësaj recete mund t’i gjeni në paragrafët e mëposhtëm.

Gjithçka që iu nevojiten janë rreth 500 gramë dredhëza të ngrira, po aq jogurt, një lugë mjaltë dhe pak liker pemësh.

Sipas dëshirës mund t’i shtoni edhe një lëvore limoni të grirë në rende.

Të gjitha, pos likerit, i vendosni në blender dhe përzijini, pastaj shtoni pak liker dhe vazhdoni t’i tundni.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ndonjë paqartësi të mundshme.

MUND TË JU PËLQEJNË