Tenori shqiptar, Ramë Lahaj, ka publikuar një foto me të cilën tregon se ka përfunduar në spital, e kjo si duket është pasojë e ndonjë gripi sezonal.

“Pak inhalim pasdite nuk e ka mbytur askënd”, ka shkruar Lahaj.

Tenori shqiptar me talentin e tij arriti të bëhet tejet i suksesshëm ndërkombëtarisht.

Lahaj nuk heziton të jetë aktiv në rrjete sociale me postime të ndryshme.

Në fotografinë që ai e ka publikuar në rrjetin social pak orë më parë shihet i shtrirë dhe duke u trajtuar.

MUND TË JU PËLQEJNË