Tenori i njohur shqiptar Ramë Lahaj njihet për zërin e tij të veçantë.

Për shkak të zërit të tij ai ka qenë pjesë e operës nëpër vende të ndryshme nëpër botë, ku edhe është vlerësuar për performancat e tij.
Së fundmi, ai ka uruar nënën e tij për ditëlindje me një fotografi mjaft prekëse.

“Happy Birthday Nanush” : ka shkruar tenori në mbishkrimin e fotografisë.

Kujtojmë që Ramë Lahaj, ka punuar me përkushtim të madh dhe dashuri për të arritur ëndrrën e tij të madhe andaj është ndër më të suksesshmit në arenën ndërkombëtare operacionale.

MUND TË JU PËLQEJNË