Shijoni këtë drekë e cila është e mbushur me kalori.

Përbërësit e nevojshëm:

1 kg mish të bluar

150 g proshut

150 g kaçkavall

2 lugë vaj

Mënyra e përgatitjes:

Ndani mishin në katër pjesë, pastaj formoni dy topa nga secila dhe hollojini ato me dorë. Vendosni një pjesë kaçkavalli, pastaj përshutën dhe përsëri kaçakvallin.

Formojeni me duar deri sa të bëhet si një qyfte e madhe.

MUND TË JU PËLQEJNË