Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka dal me një apel të ri lidhur me situatën e krijuar për pandeminë Koronavirus.

Në mesin e sugjerimeve preventive për mbrojtje ndaj Koronavirusit, tashmë ka një masë të re që duhet ta praktikoni.

Përveç larjes së duarve dhe maskave, duhet të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi.

”Në mesin e shumë sugjerimeve preventive që keni marrë për mbrojtje ndaj COVID-19, është e preferueshme që për shkak të rezistencës së virusit në ambient të jashtëm pos larjes së duarve dhe maskave të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi”.

MUND TË JU PËLQEJNË