Qëndresa Bajrami është gruaja e moderatorit të mirënjohur, Labinot Gashit.

Ajo është shumë e komentuar në media e në publik e sidomos tani në kohën kur është bërë nënë, përcjell OraInfo.

Para pak muajve Qëndresa dhe Labi u bënë prindër të një vajze që e kanë quajtur, Rroa.

Sot, Qëndresa ka ditëlindjen dhe dhuratën më të mirë po e konsideron vajzën e saj, Rroan.

MUND TË JU PËLQEJNË