Halil Kastrati u bë i njohur falë veprave të tij humaniste duke ndihmuar shumë familje skamnore.

Bashkë me shoqatën e tij “Jetimat e Ballkanit” ai ka arritur që shumë njerëzve me vështirësi ekonomike tu rikthej shpresën dhe buzëqeshjen.

Halili tashmë është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Së fundi, nuk kanë munguar as postimet nga dasma e djalit të tij ku pati shumë të ftuar, në mes tyre edhe shumë figura të njohura të botë së muzikës dhe skenës politike.

MUND TË JU PËLQEJNË