Shkelzen Jetishi-Xeni, është ndër këngëtarët më të njohur të muzikës popullore, që për shumë vite mbetet tejet i kërkuar.

Xeni, ka një karrierë shumë të gjatë në fushën e muzikës, me një mori këngësh, videoklipesh, albumesh, shkruan Kosovarja.

Këngëtari, vitet e fundit i hyri edhe fushës së biznesit, duke hapur një restaurant dhe sallë dasmash të madhe në Gjakovë, ku edhe i ka ecur shumë mirë.

Xeni, hapi edhe një restaurant në kryeqytet, por të cilin siç mësojmë, e ka mbyllur tashmë./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË