Tradhtia nga ana e grave është çdoherë në rritje, pasi gratë e martuara po zgjedhin të kenë lidhje të dyta dashurie më shumë se kurrë më parë.

Drejt këtij konstatimi ka ardhur një uebfaqe për takim dashurie, duke marrë si referencë databazën e të dhënave, shkruan Daily Star.

Profili tipik i një gruaje kurorëshkelëse përshkruhet nga kjo uebfaqe si një person në të 30-at apo 40-tat që është tashmë në një martesë ose marrëdhënie afatgjatë.

Ajo, zakonisht ka pasur një ose dy lidhje dashurie jashtëmartesore deri më tani që zgjasin të paktën tre muaj në mënyrë që të plotësojnë nevojat emocionale, sipas faqes së takimit AshleyMadison.com.

Gratë, të cilat përbëjnë gati gjysmën e anëtarësisë së uebfaqes, gjithashtu besojnë se lidhjet e dashurisë jashtëmartesore e bëjnë më të lehtë për ato të qëndrojnë të martuara.

Nuk dihet nëse burrat dhe partnerët janë të vetëdijshëm për të shërbyerit nga ndonjë burrë tjetër si patericë emocionale.

MUND TË JU PËLQEJNË