Pasi që u vërtetua që ish presidenti Marti Ahtisaari bashkë me gruan e tij, janë prekur me Covid-19, vjen edhe reagimi i presidentit Hashim Thaçi.

Ai duke shprehur keqardhjen e tij, ju ka uruar shërim të shpejtë.

Është bërë e ditur se Ahtisaari, është aktualisht në gjendje të qëndrueshme, në bazë të rrethanave.

Ndryshe në bazë të planit të Ahtisaarit, Kosova ka Kushtetutën dhe tërë funksionimin insitutcional. Ky plan i parapriu pavarësisë së vendit, 17 shkurt 2008.

MUND TË JU PËLQEJNË