Cardi B së fundmi i ka anuluar koncertet e saj dhe e gjithë kjo për shkak rimëkëmbjes së kirurgjisë së saj plastike.

Reperja madje u ka treguar si dëshmi fansave gjendjen e tmerrshme të këmbëve të saj.

“Shikoi si ënjten këmbët e mia sa herë kam fluturime, e stomaku më fryhet edhe më shumë. Ja përse doktori më ka thënë t’i ndaloj shfaqjet e mia e jo për shkak se nuk ka shitje biletash” shkruan në foton të cilën Cardi e ka publikuar së fundmi.

Kujtojmë se sipas DailyMail ndërhyrja estetike në gjoksi ka shkaktuar probleme të shumta, dhe si rrjedhojë ajo po qëndron e hospitalizuar.

MUND TË JU PËLQEJNË