Në jetën e çdo femre ka meshkuj dhe pasione të djegura që mbeten të paharrueshme. Dëshira është një flakë zjarri në errësirë.

Ne e ndjekim atë me instinkt, kështu funksionon. Pastaj vijnë dashuritë, harrojmë magjinë dhe dhimbjen e fundit.

Kujtimet vijnë si gjethe të thata në vjeshtë dhe në një pikë të caktuar ne nuk dimë se çfarë bëjmë dhe çfarë themi…Sepse ndodh ndarja! Jeta përmbyset, anulojmë pushimet, por dikush, një burrë, një nga shumë ose midis të tjerëve, qëndron atje.

Ka një pasion të ruajtur në një dhomë sekrete, në një cep të kujtesës në jetën e secilit, edhe nëse nuk duam ta pranojmë. Pa marrë parasysh sa zgjat, intensiteti është i rëndësishëm.

E para

Nuk është i pari me të cilin keni bërë dashuri. Por, është e para histori që ju bëri të zbuloni bukurinë e të qenit grua. I përkisni dikujt dhe keni pushtet mbi të. Gjithmonë ka diçka misterioze për eksplorimin e një trupi tjetër sikur të ishte një kontinent i panjohur.

Një ndjesi dërrmuese që mund ta dëgjoni ende. Ju keni përsëritur gjestet e njëjta në raste të tjera, ndoshta në një mënyrë më të mençur, por ai kontakt intim, pothuajse elektrik, ajo harmoni që fshihet nga hapësira dhe koha, është e vështirë të përsëritet. Ndaj, mbetet një gjurmë nostalgjie.

Historia e një nate

Një takim i rastësishëm, në një festë, në plazh apo gjatë verës…Në një darkë me miqtë ku nuk dëshiroje as të shkoje. Një vështrim ishte i mjaftueshëm. Ju pothuajse nuk flisni me njëri-tjetrin: ishte tërheqje e pastër.

Ju e keni ndjekur atë. Do ta kishit ndjekur kudo. Në fund ju ishit vetëm trupa që kërkuan njëri-tjetrin, që përsëritët një vallëzim aq të vjetër sa bota. Pastaj erdhi dita, u kthyet në jetën tuaj të zakonshme. Por, ajo natë është një foto e shtypur në kujtesë…
Dashuri e pamundur

Ajo ka hapur dyert e dëshirës për ju. Bëri që të zbulosh se kush je, çfarë të pëlqen, atë që dëshiron nga një njeri. Ai e shtyu kufirin dhe nuk ishit në gjendje të thoshit “Jo”, ti ju dhe atij pa e kuptuar pse…Të bërit dashuri ishte fantastike. Ai ju dha guximin të eksperimentoni me lojërat erotike që keni parë vetëm në filma.

Ju bëri të ndiheni unike, e veçantë, e bukur. Ai nuk ju premtoi asgjë, kurrë nuk menduat se mund të zgjasë, por ndonjëherë në jetën tuaj të rregullt dhe racionale ju vjen keq për trëndafilat e tij, zërin e tij joshës, pamjen e tij të pasionuar, atë ndjenjë të braktisjes së lumtur.

Marrëdhënia sekrete

Ju keni punuar së bashku, pa kaluar përtej marrëdhënieve profesionale. Por, ai ju pëlqeu dhe ju filluat ta ëndërroni. Ju dëshironi të shmangni ndërlikimet në punë, (ai do të largohet së shpejti), por pastaj ndodhi. Tronditja e sekretit.

Frika për t’u zbuluar ndërsa po bënit dashuri në dhomën bosh të mbledhjeve, emocionet e një puthje të vjedhur, të një përqafimi, pamja për të shmangur tradhtinë, premtimi për të mos e parë më njëri-tjetrin. Një botë e mundësive dhe një lamtumirë.

Djali i ri në moshë

Ai djalë ishte inteligjent, i pjekur dhe i interesuar për ju. Ju në fillim thatë “Jo”, nuk u duk e përshtatshme dhe pastaj “Po”. Njëzet vjet më pak mund të jenë shumë ose pak…Ju kishit turp, por nuk e menduat shumë.

Ju e doni energjinë e tij të fuqishme, dëshirën për të zbuluar me ju gjërat që ju tashmë i njihni dhe papritmas gjëra të reja. Ju admironi përmasat perfekte të tij rinisë së tij…Ishte një mënyrë e mirë për të ndjerë ende zjarrin brenda. Dhe kjo është ajo që nuk e harroni dot.

MUND TË JU PËLQEJNË