Ka disa fotografi me iluzione optike që duken më të vështira për t’u zgjidhur, por në fakt s’janë. Kali i fshehur në këtë rast është një shembull i mirë.

Shumë njerëz nuk e shohin dot, por është tamam para syve të tyre.

Në pamje të parë, të gjithë shohin një bretkosë në këtë fotografi dhe jo kalin sepse nuk e shohin foton në mënyrën e duhur. Koka e kalit është trupi i bretkosës.

Duhet ta ktheni kokën në mënyrë që ta shihni kokën e kalit. Nëse e kthen foton si më parë, atëherë do të shohësh jo vetëm bretkosën, por edhe kalin.

MUND TË JU PËLQEJNË