Katy Perry dhe Orlando Bloom kanë shumë të festuar së fundmi dhe dukej se dasma bënte pjesë në listën e ngjarjeve festive të jetës së tyre. Mirëpo Orlando dhe Katy u detyruan ta shtyjnë dasmën për shkak të koronavirusit.

Dyshja pritej të oganizonte një dasmë në Japoni me 150 të ftuar në fillim të verës.

Përgatitjet ishin drejt fundit, por për shkak të përhapjes së koronavirusit, vendosën ta shtyjnë për një datë tjetër.Page Six raporton se nuk është hera e parë që u është dashur të anulojnë dasmën.

Fillimisht, thuhet se Katy dhe Orlando planifikuan të martoheshin dimrin e kaluar, por e patën të pamundur të siguronin vendodhjen që dëshironin, ndaj e shtynë ceremoninë për këtë verë.

Pavarësisht situatës, askush prej tyre nuk është i shqetësuar sepse për momentin kanë gjëra më të rëndësishme për të përjetuar.

MUND TË JU PËLQEJNË