Një hulumtim ka zbuluar se aktivitetet dhe hobbi-t stimuluese të trurit janë në gjendje të përmirësojnë aktivitetin konjitiv.

Në imazhin që po ju tregojmë, arrini dot ta gjeni figurën që përsëritet dy herë? Paçi fat!

Këto aktivitete janë një gjimnastikë e vërtetë mendore që tërheq vëmendjen, përmirëson memorien dhe na bën më të kapshëm.

Arrite ta gjesh figurën çift? Për sa kohë? Për ata që ende nuk kanë arritur ta gjejnë, ua kemi rrethuar me të kuqe dhe ua kemi bërë gati.

MUND TË JU PËLQEJNË