Takat janë kthyer prej kohësh në një nga aksesorët më të preferuara të vajzave, jo vetëm sepse i bëjnë të duken më të gjata, por japin elegancë dhe hijeshi.

Madje janë bërë aq të nevojshme saqë takat vishen edhe në punë, edhe në festa madje edhe në përditshmëri.

Përtej dhimbjes së padurueshme dhe parehatisë janë disa arsye shumë më të forta të cilat i bëjnë takat e larta armik për ju dhe shëndetin tuaj.

-Takat dëmtojnë muskujt e këmbëve.

-Dëmtojnë dhe shtrembërojnë kockat.

-Mund të shkaktojnë artrit në gjunjë.

-Rrezikon të shkaktojë nervin shiatik.

-Dëmtojnë qafën dhe shtyllën kurrizore.

MUND TË JU PËLQEJNË