Yllka Kuqi është jëra nga artistet më të pëlqyera shqiptare.

Ajo karakterizohet me zërin e saj të veçantë dhe projektet e mrekullueshme që sjellë, shkruan “Kosovarja”.

Sidomos baladat e saj dëgjohen e pëlqehen shumë. Artistja veçohet edhe për stilin e veshjes krahas muzikës që bën. Gjithmonë sjellë të veçantën, unikën.

Si tip është e hapur, pozitive dhe shumë e hareshme. Edhe jeta private po i shkon si është më së miri. Tani që po bëhet nënë është zbukuruar edhe më shumë.

Si duket këngëtarja nuk dëshiron ta ekspozojë barkun e fryrë dhe në këtë mënyrë po vishet me rroba të gjera.

Njejtë ka vepruar edhe me imazhin e fundit në të cilin shfaqet para pasqyres./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË