Jo të gjithë e falin tradhtinë!

Një grua nga Skocia, e ka kuptuar se i dashuri i saj e ka mashtruar atë duke e tradhtuar me një femër tjetër.

Çifti në fjalë ishin së bashku për më shumë se një vit, shkruan Daily Mail.

Pasi e kuptoi se ai e tradhtoi ajo ia shkatërroi të gjitha gjësendet e tij, dhe sipas saj kjo është më e pakta që ajo mund ta kishte bërë.

Madje, teksa në forma të ndryshme ia shkatërronte gjësendet, ajo i ka regjistruar duke e hedhur videon në Snapchat.

Sipas motrës së saj, Kianna Connelly, ishte shumë e inatosur kur e kuptoi tradhtinë andaj ia preu rrobat, këpucët ia futi në mikrovalë, furçën e dhëmbëve e kështu me radhë.

MUND TË JU PËLQEJNË