Foto mahnitëse…

Stili i jetesës mes një personi të pasur e një të varfri jo pak herë të bën të mendosh se ata jetojnë në dy planete të ndryshme, por realiteti nuk është kështu.

Foto nga vende të ndryshme sjellin imazhe të diferencave mes lagjeve të pasura dhe atyre të varfra.

Fotot e siguruara nga ajri japin një imazh të qartë diferencën mes kushteve që jetojnë dy shtresat. E luksin me mjerimin i ndan vetëm një mur.

MUND TË JU PËLQEJNË