Fiona Gllavica u bë e njohur fal rolit të saj si Pajtesa në serialin vendor “çka ka shpija”.

Publikun që në fillim e bëri për vete dhe ende vazhdon ta ketë pas, shkruan “Kosovarja”.

Ishte pikërisht roli i nuses në familjen e Xhek Setrës ai që e bëri të dashur për publikun.

Por, vetëm pak ditë më parë ajo rolin e nuses e mori edhe në përditshmëri, kështu duke e kurorëzuar me martesë lidhjen e saj me afaristin Arbnor Pacollin.

Kemi parë imazhe të shumta të Pajtesës gjatë këtyre ditëve, momente të ndryshme nga dasma.

Por, jo edhe këto imazhet që do ua përcellim në vazhdimësi, të cilat dëshmojnë se Pajtesa me kuptimine  plotë të fjalë është nusja më e bukur e këtij viti./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË